Fer servir el «demà» sol ser una gran excusa, no creus?

Forma't en PNL a Girona

100% presencial

Data d'inici 9 de novembre 2021

Finalització 5 d'abril 2022

Horari: Dimarts de 17.30 a 21.30

¿Què és la Programació Neurolingüística- PNL?

La PNL ens ajuda a conèixer l’estructura que sosté la nostra conducta i ens ensenya a canviar-la per aconseguir l’èxit, aprenent a usar noves estratègies i patrons. Els nostres pensaments estan formats per paraules que viatgen a través de les nostres neurones i quan les repetim amb freqüència les convertim en programes que dirigeixen la nostra conducta. La PNL ajuda a tenir una percepció més clara dels nostres programes i a “desinstal·lar” aquells que ja no són útils per aconseguir canvis en la nostra vida. .

A nivell personal

Aquells participants inscrits rebran eines que seran utilitzades en el seu dia a dia i s’adonaran de la potencialitat i facilitat dels canvis que es produiran en la seva vida, podent trencar creences limitants i creant-ne potenciadores 

 

A nivell professional

Dirigit a professionals que estan relacionats amb el món de RRHH, polítiques socials, consultoria, psicologia o pedagogia, psicopedagogia, logopèdia,… dirigit a professionals on en la seva feina és molt important el tracte personal i la comunicació amb els altres. Aprendran eines comunicatives de segon ordre, a gestionar les seves emocions, a donar-li molta importància a què es diu i com es diu, a utilitzar eines internes per millorar cada dia i poder ser excel·lents en el seu lloc de treball. 

Formació en PNL amb certificat internacional avalat per Richard Bandler co-creador de la PNL.

FORMADOR:

Sergi Bonilla

Màster Practitioner i Licensed Trainer en PNL

Els nostres ex alumnes ens recomanen

Portem 22 edicions d'experiència i més de 150 persones transformades

Aquest curs et permet fer un treball de coneixement i creixement d’un mateix. Amb aquestes eines és molt més fàcil poder entendre i comunicar-se molt millor amb els altres. També pot ajudar a altres a fer un procés de creixement.

Roser Pijoan

El que ha canviat a la meva vida arrel d’aquesta formació és que a partir d’ara sé que tinc més recursos i em conec molt millor.

Eloi Marti

Des de l’inici ja hi ha canvis, a partir de prendre consciència del funcionament de l’estructura mental i el seu funcionament. Es pren flexibilitat vers la relació amb els altres i tu mateix, millora de l’efectivitat de la comunicació i capacitat de detectar creences limitants..

Santi Guirado

Senzillament recomanaria aquest curs perquè és genial. He fet molts cursos durant anys, però com aquest mai. A part de ser un curs molt participatiu, cada exercici i cada exemple és una eina per la nostra vida. Aquesta formació tant es pot aplicar en el món laboral, com al familiar, com a nivell personal.

Ani Costa

Software Developer

Els nostres ex alumnes ens recomanen

Si vols una xerrada per saber-ne més:

Complim amb totes les normes de seguretat Covid 19

Per aquest motiu, les places són limitades per ordre d'inscripció

No deixis passar aquesta oportunitat!

Untitled-design

©2021. All rights reserved